DALSZERZŐ ÉLMÉNYPROGRAM A UNIQUE-kal

Bepillantás a zeneszerzés kulisszáiba
(csoportos és egyéni változatban, felnőtteknek és gyerekeknek)

ESSZENCIA:

– Új, interaktív, személyes zenei élményprogram – laikusoknak.
– Ádám és Gabi vezetésével, „közösen” írunk egy dalt, észrevétlenül belekóstolva a dalszerző / producer / zenész / énekes munkájába.
– Önfeledt kikapcsolódás, amely során együtt járjuk be az „ihlet / dallam / harmóniák / lüktetés / hangszerelés / ”előadóművészet” titokzatos útját.

RÉSZLETEK: (1 óra zene + 1 óra szöveg)

– Ádám bevonja a résztvevőket a dalírás folyamatába és közben szót ejt a modern komponálás eszköztáráról, a „slágerfaktorról”, a siker kulcsáról, az alkotás kínjairól…
– Gabi énekel és mesél és a készülő dal is általa kel életre.
– Beszél színpadi kihívásairól, a közszereplő és magánember határmezsgyéiről, motivációs rugóiról, sikereikről és kudarcaikról, a látszatról és ami mögötte van.
– A program során a résztvevők kipróbálhatják a jelenlévő hangszereket, így a szintetizátort, gitárt, ütő- és effekthangszereket, elektromos dobot, stb. is.

A PROGRAM CÉLJA:

– A Flow, a totális kikapcsolódás együtt alkotva, kérdezve-válaszolva, kreatívan, egy csomó közösen megélt pillanattal.
– Szórakozás a zene nyelvén.
– Színes művészszemüveget felvéve, elutazás a szürke hétköznapokból..

A DALSZERZÉS MARGÓJÁRA:

A dalszerzés során számtalan izgalmas döntéshelyzet adódhat. Kiválasztjuk a dal műfaját (jazz, pop, rock, metál, soul, R and B, rap, blues, country…), tempóját (lassabb-gyorsabb-középtempós), dinamikáját (halkabb-hangosabb), ritmusát, hangvételét (dúros-fényes, örömteli, vagy mollos-szomorkás), a dal karakterét, kitaláljuk a fődallamot, helyre rakjuk a stílusjegyeket. De persze mindezt ránk is bízhatjátok és csak szemlélhetitek, ahogy egy csoda életrekel…

ZÁRÓAKKORD:

Az eseményt követően a résztvevő(k), pár napon belül e-mailen kapják kézhez saját példányukat az együtt elkészített dalból.

KORÁBBI IDŐPONTOK

2021. december 12. – Budapest
2022. január 24. – Budapest
2022. június 24. – Hévíz Lotus Therme Hotel
2022. július 21. – Hévíz Hotel Európa Fit
2022. szeptember 29. – Zalakaros Hotel Karos Spa
2022. október 31. – Hévíz Hotel Európa Fit
2023. február 10. – Budapest

Ez a Workshop új formában a Zenei élményprogram oldalunkon érhető el:

Dalszerző élményprogramjaink zenekedvelő LAIKUSOKNAK, KEZDŐ/PROFI ZENÉSZEKNEK.Pillants be a zene világának kulisszái mögé, és próbáld ki magad zenei producerként, zeneszerzőként, előadóként!

Korábbi Workshopjaink:

„Válaszd a legjobb énedet!”

Személyiségépítő workshop velem, Völgyesi Gabival az örömtelibb, magabiztosabb, egészségesebb életért! Engedd, hogy inspiráljalak Téged személyes történeteimen keresztül!
Tanulj a sikereimből és a kudarcaimból!