Biográfia

1977.01.23-án, Budapesten születtem a vízöntő jegyében.
Zenei pályafutásomat hét év zongora- és szolfézstanulással alapoztam meg. 1992-ben megrendezésre került a „Tini Sztár Kerestetik” című országos tehetségkutató verseny, amelyet szólóének kategóriában megnyertem.

Zenekarommal a Unique-kal 1998-tól alkotunk egy formációt, amelynek rajtam kívül tagjai még Ferbár Zsolt (szövegíró) és Kovacsics Ádám (dalszerző, producer), aki – idestova huszonöt éve – életem párja, két közös gyermekünk (Martin és Eliot) édesapja.

1999-ben felvételt nyertem az ELTE-Állam- és Jogtudományi Karának nappali tagozatára, amelyet sikeresen elvégeztem, aztán kitöltöttem a három éves ügyvédjelölti időszakomat, majd szakvizsgáztam.

A Unique eddigi pályafutása során Számos slágerünk született, úgy mint a Mi van a nevedben?, Csillagtenger, Angyal, Mozaik, Képzeld el!, Hiszed vagy sem?, Ugye, mindig itt leszel? stb. Az elmúlt 25 év alatt több ezerszer álltam már a világot jelentő deszkákon, a legapróbb falvak színpadától kezdve, fesztiválok tribünjein keresztül, a Művészetek Palotája-, vagy a budapesti Puskás Aréna színpadáig. Nagy szabású zenei showműsorok szereplője lehettem a “Sztárban sztár”, “Nagy Duett” résztvevőjeként.

Szabadidőmben nagyon szeretek kirándulni a családommal, vagy utazni és közben új kultúrákat megismerni, találkozni a barátaimmal, mesélni a gyerekeimnek, de szívesen olvasok, zongorázom, tornázom..
Imádom a jó társaságot, de a gyerekek születése óta a csendet is nagyra értékelem.

Szeretek érdemben beszélgetni.
Mindig is tudtam, hogy érdekelnek az emberek és az ő személyes történeteik.
Tudom, hogy sok energiám van, és képes vagyok lelkesíteni másokat.
Számomra a leghangsúlyosabb értékek az empátia, a megértés, az elfogadás, a szeretet. Fontosnak tartom az élethosszig tartó tanulást, ami kitárja az elménket és fogékonnyá, nyitottá tesz bennünket más tudományok, kultúrák, saját magunk és embertársaink iránt, hogy végső soron jobban és boldogabban tudjuk megélni emberi minőségünkben az életet.