“Válaszd a legjobb énedet!„

Személyiségépítő workshop velem, Völgyesi Gabival az örömtelibb, magabiztosabb, egészségesebb életért! Engedd, hogy inspiráljalak Téged személyes történeteimen keresztül!
Tanulj a sikereimből és a kudarcaimból!

…hogy mi is az a workshop?

Jelen esetben egy interaktív előadásra számíthattok, ahol személyes történeteket mesélek el, amikre akár vitaindítóként is tekinthettek. Minden résztvevőnek lehetősége nyílik a témákban megnyilvánulni és saját, személyes gondolataival, tapasztalataival hozzájárulni egy közös – önismereti kérdéseket érintő – beszélgetéshez.

…és mi az a személyiségfejlesztés?

A személyiségünk az, ami egyedivé és megismételhetetlenné tesz minket. Vannak öröklött jellemzői (pl. a temperamentumunk…) és élettapasztalatainkkal formált részei.
A személyiségünk az életünk minden területére kihat, így a szeretteinkkel való kapcsolatainkra, munkánkra, illetve a saját magunkhoz való viszonyunkra.
A személyiségünk az életünk során folyamatosan formálódik. Ideális esetben harmonikusan fejlődik, de van amikor elakadunk, újra és újra ugyanazokkal a problémákkal, konfliktusokkal szembesülünk. Ez a workshop ezeken a pontokon nyújthat újat Nekünk.

Mire számíthattok a workshopon?

Ez az esemény mindannyiunkról, a saját fejlődésünkről szól.
Elmesélem Nektek azokat a személyes élményeimet, amik többnyire meghatározták, ki vagyok ma. Ezek azok a történetek, amik az önbizalmunkra, a mozgatórugóinkra, érdekérvényesítési képességünkre, tudatosságunkra végső soron örömtelibb életünkre hatnak.
Számíthattok közös aktivitásokra is, hiszen a kimondott szavaknak felszabadító és teremtő ereje van. Olyan témákat vetek fel, amelyek segítségével, a céljaitokat tisztábban megfogalmazhatjátok, az akadályozó tényezők láthatóbbá válhatnak, így közelebb kerülhettek a saját megoldásaitokhoz. Nincs kényszer, aki nem szeretne aktívan részt venni, csak aktívan befogadni, ő úgy tesz.

Mi a célom? Milyen témák várhatóak?

A végső célom az az, hogy magabiztosabb, nyugodtabb, örömtelibb életet éljünk. Természetesen – három együtt töltött óra alapján – csodákat, pálfordulást nem ígérhetek, de azt igen, hogy beszélünk fontos, önismeretet, személyiségünk fejlődését érintő témákról, konkrét élményekről, gyakorlatias technikákról.
Beszélni fogok:
– arról, hogy számomra mi a siker és hogy milyen rögös út vezet(ett) odáig,
– arról, hogy a mindennapok során az én tudatosságom, önazonosságom, mozgatórugóim hogyan érvényesülnek,
– hogy hogyan éltem meg a csalódásaimat és mely technikákat alkalmaztam – tudatosan, tudattalanul – a kudarcaim kezelésére
– önmagam meghatározásáról és az azt alakító tényezőkről…
és mindezek hallatán önkéntelenül Ti is tükörbe néztek. Hatást gyakorolni, motiválni, elgondolkodtatni, együtt gondolkodni, „szintetizálni” – ezek mind a céljaim. A többit hagyjuk, hadd alakuljon ott! 🙂

Korábbi workshop időpontok:
2021. július 19. – Budapest Aria Hotel
2021. szeptember 18. – Budapest Aria Hotel

Érdeklődés:

    Amennyiben érdekel a “Válaszd a legjobb énedet!„ workshop, írj és értesítünk az új időpontokról!

    Név*


    E-mail cím*


    Üzenet*